Pitch Avond Duurzame Uitdaging 2018

Pitch Avond Duurzame Uitdaging

Wie wint de Duurzame Uitdaging Amersfoort 2018? Woensdagavond 14 februari is het zover, dan pitchen de deelnemers van de Duurzame Uitdaging Amersfoort 2018 in 1 minuut hun ideeën voor een professionele jury en wordt de winnaar bekend gemaakt. En ook jij bent van harte welkom!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Aanmelden kan via deze link

https://kennislab.typeform.com/to/oQqVAp

Programma

19:00u – Inloop
19:30u – Welkom door juryvoorzitter en wethouder Willem-Jan Stegeman
19:45u – Pitches negen deelnemers plus vragen van de jury
21:30u – Bekendmaking winnaar Duurzame Uitdaging Amersfoort 2018
21:45u – Borrel

Jury

De jury bestaat uit juryvoorzitter en wethouder Willem-Jan Stegeman (Gemeente Amersfoort), Rob Jansen (Vastgoedbedrijf Heilijgers), Chris Schuthof (Sectorteam Bouw ABN AMRO) en informal investor Jacques van Ek (K4). De jury geeft de deelnemers advies over waarom zij wel of niet zouden financieren en kunnen aangeven in gesprek te gaan met de deelnemers over eventuele financiering. De Gemeente Amersfoort heeft 10.000 euro beschikbaar gesteld wat zij in één of meerdere projecten kunnen uitreiken als aanmoedigingsprijs.

Info

Locatie: Kennislab voor Urbanisme, Paulus Borstraat 41, Amersfoort.
Toegang: gratis, aanmelden gewenst

We raden je aan op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Als je met de auto komt, kun je parkeren op de parkeerplaatsen voor onze kerk. Buiten de heg is parkeren alleen toegestaan voor vergunninghouders.

Een vraag aan ons stellen? Neem contact op.