Het ontwikkeltraject

Het ontwikkeltraject

Wat gaan de deelnemers doen? Het ontwikkeltraject gaat begin 2019 van start en bestaat uit een workshop Business Model Canvaseen pitchtraining, tussentijdse ondersteuning en slotevent Pitch Avond Duurzame Uitdaging waarop alle deelnemers hun project pitchen voor de gemeente Amersfoort en investeerders.

people-coffee-tea-meeting
Workshop Business Model Canvas
In een tweedaagse workshop analyseren we waarom het opschalen nu nog niet lukt. Centraal deze dag staat het ontwikkelen en/of versterken van het businessmodel op basis van het Business Canvas Model. Hiervoor werken we samen met Harco van den Hil, strateeg van bureau Great Strategy.

 

Je hebt twee weken de tijd om je businessplan thuis verder uit te werken. In deze twee weken plannen we wekelijks een (online) ‘spreekuur’ waar je al je vragen kunt stellen.

 

De Business Canvas Model workshop zal in twee delen gegeven worden, op donderdag 7 maart en donderdag 21 maart.
hands-people-woman-meeting
Pitchtraining
Het businessplan staat. Tijd om aan de slag te gaan met een goede pitch om de jury tijdens het uitreikingsevent te overtuigen dat jouw project het beste op te schalen is.
Deze training wordt op donderdag 21 maart verzorgd, na afronding van de Business Model Canvas workshop.
people-eiffel-tower-lights-night
Pitch Avond Duurzame Uitdaging 
Wie heeft het beste idee en weet dit het beste aan de jury te verkopen? Op het slotevent zal de winnaar van de Duurzame Uitdaging Amersfoort bekend gemaakt worden. De deelnemers zullen hun ideeën aan de Gemeente Amersfoort en private investeerders pitchen gebaseerd op het Amerikaanse programma ‘Shark Tank’, die een uiteindelijke winnaar zullen aanwijzen.

 

Het slotevent vindt plaats op donderdag 11 april en alle geïnteresseerden zijn welkom. Meer informatie over de locatie volgt.

Een vraag aan ons stellen? Neem contact op.