Het ontwikkeltraject

Het ontwikkeltraject

Wat gaan de deelnemers doen? Het ontwikkeltraject gaat begin 2019 van start en bestaat uit een workshop Business Model Canvaseen pitchtraining, tussentijdse ondersteuning en slotevent Pitch Avond Duurzame Uitdaging waarop alle deelnemers hun project pitchen en het beste businessidee kans maakt op financiële ondersteuning van zowel de gemeente Amersfoort als van andere investeerders.

people-coffee-tea-meeting
Workshop Business Model Canvas
In deze pressure cooker van een dag analyseren we waarom het opschalen nu nog niet lukt. Centraal deze dag staat het ontwikkelen en/of versterken van het businessmodel op basis van het Business Canvas Model. Hiervoor werken we samen met Harco van den Hil, strateeg van bureau Great Strategy.
Je hebt drie weken de tijd om je businessplan thuis verder uit te werken. In deze drie weken plannen we wekelijks een (online) ‘spreekuur’ waar je al je vragen kunt stellen.
Details van het programma komen binnenkort online.
hands-people-woman-meeting
Pitchtraining
Het businessplan staat. Tijd om aan de slag te gaan met een goede pitch om de jury tijdens het duurzame uitreikingsgala te overtuigen dat jouw project het beste op te schalen is.
Details volgen binnenkort.
people-eiffel-tower-lights-night
Pitch Avond Duurzame Uitdaging 
Wie heeft het beste idee en maakt kans op de aanmoedigingsprijs? Op het slotevent zal de winnaar van de Duurzame Uitdaging Amersfoort bekend gemaakt worden. De deelnemers zullen hun ideeën aan de Gemeente Amersfoort en private investeerders pitchen gebaseerd op het Amerikaanse programma ‘Shark Tank’. De Gemeente Amersfoort zal bekend maken of en zo ja aan wie zij de aanmoedigingsprijs wil toekennen.
Details volgen binnenkort.

Een vraag aan ons stellen? Neem contact op.